EN SÅN DÄR BLOGGLISTA

1kommentarer

Hur gammal är du?
Jag är 19 år, fyller 20 i december. Men jag tror alltid att jag är ett år yngre än vad jag är, jag tänker att jag är 18 nu och när jag var 18 trodde jag att jag var 17 år. Knasigt.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag gillar sommaren bäst. Då är man så fri! Man kan göra så mycket saker, bada, cykla, ha picknick och bara njuta av livet. Och man slipper frysa så mycket!

Nämn några favoritlåtar.
Åh vad svårt! Finns så många bra låtar, och det blir alltid stopp i min hjärna när jag ska tänka ut de bästa. Men The Kill och Edge Of The Earth med 30 Seconds To Mars är iallafall givna. En favorit jag har haft länge, sen mellanstadiet, är Cobrastyle med Teddybears Sthlm! Sen gillar jag Howlin' for you med The Black Keys... Hello med Martin Solveig blir jag alltid glad av! Sen finns det massvis med bra låtar med Timbuktu.. Och Thåström är grym han med. Hey ya med Outkast. Otis Redding är ju kung, där har jag många favoriter! Whoever you are med Geggy Tah är kul också. Nej nu får jag sluta innan jag skriver en hel bok! Eller fan, Stig får jag ju inte glömma, älskar hans musik! Så, nu är jag nöjd!

Vad är den finaste komplimangen du fått?
Hmm.. Jag har fått många fina komplimanger, men en som jag verkligen minns är när en kille jag hade träffat ett tag sa, "jag älskar ditt födelsemärke under ditt öga, jag har inte sett någon annan som har så", just eftersom jag aldrig själv tyckt om den, och då hade jag verkligen en hatperiod mot mitt lilla födelsemärke (löjligt, I know). Jag minns hur chockad jag blev och sen är det så lustigt hur det ofta är så att något man själv hatar älskar någon annan. Smaken är som baken. Sen är väl komplimanger man fått när man gjort något bra eller när man varit duktig på jobbet alltid kul att höra!

Är du vegetarian?
Jaaa jo, typ. Wannabe iallafall, jag äter fisk och jag har ätit kött några gånger! Det är väl ungefär fyra år sen jag beslutade mig för att sluta äta kött.

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Förut kunde jag nästan prata baklänges. Eller jag var iallafall väldigt snabb på att vända ord baklänges och jag läste alltid allt (inte böcker haha) först framlänges och sen baklänges. Men det var några år sen så jag har tappat det, men kanske borde börja igen... För det är nog något man kan ha mycket användning av haha!
Hmm, jag har extremt mycket ryck i kroppen vilket jag ibland kan bli frustrerad över och väldigt trött på men av någon konstig anledning så saknar jag mitt ryckande det dagar jag inte rycker så mycket. Kanske har jag vant mig vid det så det känns tomt utan!
Jag svävar lätt iväg i egna tankar och ibland känns det som att jag missar så mycket på grund av det, jag har ingen aning om vad folk pratar om och jag missar massor från filmer och serier eftersom jag försvinner till min egna lilla värld istället.

Vilken är din favorithögtid?
Midsommar, utan tvekan. Jag tänker på midsommar jätteofta. Det är bara så härligt, det är sommar, man äter jordgubbstårta och man är med släkten tillsammans på sommarstugan. Så brukar det iallafall oftast se ut. Förra året var jag ju i Spanien då, vilket jag först var lite ledsen över men sen blev det den bästa midsommaren någonsin. Så otroligt fin kväll och ett perfekt avslut på resan!

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Vakna ganska tidigt, äta en god frukost och sen träna. Varmt och soligt ute så man skulle kunna sitta vid ån och äta kulglass och pussas lite med Jonathan. Träffa lite vänner på kvällen och kanske sitta i en park och chilla, dricka en öl. Sen cykla hem i den varma sommarnatten. Låter rätt fint va?

Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Haha, Italien. Helvetesresa. Eller nej, Berlin, ännu värre resa!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Om det var lite varmare, så Singö. Annars skulle det vara ganska härligt att ligga på en solig sandstrand någonstans ute i världen. Men jag trivs ganska bra här med just nu.

Vad lyssnar du på just nu?
Jonathan när han snackar i Skype

Vad är du på för humör just nu?
Lite ledsen

Har du varit med om en bilolycka?
Ja, men ingen allvarlig.

Vilken är den roligaste träningsformen?
Springa är det jag tycker om mest. Det är underbart, man känner sig så fri. Och efteråt så svävar man fram, sjuk känsla.

Har du några husdjur?
Nej, men jag har haft en ökenråtta som hette Dando och en hamster som hette Mellow Marshmallow. Råttan gav jag bort och hamstern rymde.

Vill du gifta dig?
Ja, verkligen! Längtar!

Har du någon gång ringt ambulans/brandkår/polis?
Ja, jag ringde ambulans förra året när en kvinna hade ramlat med cykeln. Vi fick vänta över en timme och det var kallt och det snöade, men jag sprang och hämtade några filtar från skolan.

Har du, eller har haft, något smeknamn?
Jag blev kallad för Dildo under gymnasiet. Hehe. Men det var faktiskt inte för att jag var något dildo-freak utan för att Sandra kalla mig Tildoes nångång som sen blev Dildoes och tillslut Dildo, typ något sånt var det iallafall.

1 kommentarer

Santoeees

10 Apr 2013 19:01

HAHAHA dildofreak!

Kommentera

Publiceras ej