I augusti åker jag iväg ett år till Zurich, herregud

Hej på er! Dålig uppdatering här, så tänkte skriva lite vad jag haft för mig. Jag har varit barnvakt till två söta ungar, vi bakade, ritade, kollade på Trassel och runt tio var det läggdags för barnen men jag satt uppe till fyra när Eija kom tillbaks. Blev inte mycket sömn för mig så jag var lagom trött på Sandras 20 års kalas dagen efter, men det var kul ändå! På söndagen åkte jag till Hallstavik och fixade mitt hår, klippte mig och slingade det lite ljusare, jag är jättenöjd! Idag vaknade jag upp med ögoninflammation, sjuk var jag redan, så nu ska jag försöka vila en massa så jag blir frisk så fort som möjligt. Mycket kul den här veckan, på onsdag ska jag till Grönan och se 30 Seconds To Mars, förhoppningsvis följer Sandra med! På torsdag åker jag till Singö och sen är det midsommar, kul!
Hej! Storstädning på G hemma hos mamma just nu, men tänkte skriva ett snabbt blogginlägg ändå. Mycket att göra den här veckan, jag har jobbat lite och ska jobba mer, + en massa organisering och städning både hos mamma och uppe i min lägenhet som jag snart ska hyra ut till Frida. Men jag har hunnit med en del roliga saker också, haft kul på jobbet, träffat lite vänner, hängt med min pojke, varit ute i solen och igår åt jag och Jonathan en god middag på Magnussons! Efter det gick jag hem istället för att dra ut som resten, kände mig lite otaggad och har en del att greja med så bättre att stanna hemma så jag har ork att fixa och dona! Jag har bestämt mig att få ordning på mitt liv denna veckan, få lite mer struktur på allt.
Förresten, om någon undrar hur mitt hår blev så kan jag ju berätta att det blev skitfult. Tänkte mig typ ljusbrunt, men det blev mörkbrunt. Lite ojämnt också, orkade knappt läsa instruktionerna utan körde ba i allt. Måste sluta vara så impulsiv och rastlös!!! Men jag har pratat med Catharina så hon ska försöka få ordning på mitt hår om en dryg vecka! Jonathan tycker dock att jag är snyggare i brunt men det känns inte som jag, så nej det får bli en trip till frissan ändå. Nu ska jag fortsätta med att städa, puss på er!
Färgar håret, jag vet att jag kommer ångra mig så fort jag är klar men skitsamma haha. Kul med lite förändring!!

FAN VAD ALLT ÄR TRÅKIGT OCH ALLT KÄNNS BA FEEEL. Hatar allt och alla, mig själv också dårååååå. Fett negativ jag vet men är ba så spyless på ALLT och vet inte ens varför men allt suger hejdå

Morsning korsning! Solen skiner ute och det är redan juni, härligt! I fredags åkte jag, Jonathan, mamma, Puppe och Anita till Singö, vi grillade och jag tog ett dopp i havet, ingen annan som vågade! Vi stannade bara en natt så vi kom hem till Uppsala igår. På kvällen blev det en sväng till Williams, knappt något folk. Men det var trevligt ändå! Haft en fin helg alltså, längtar redan till nästa för jag har massor att göra den kommande veckan, blöööö.