Kul kväll igår! Om man bortser från borttappade vänner, brutna armar och poliser. Jag känner mig frisk idag, jag som var rädd att jag skulle vakna upp dödssjuk idag men icke! Det är fan så ofta om jag är sjuk, festar jag så blir jag frisk, fattar inte! Dock är jag dödstrött, kom väl i säng typ halv sju så blev inte mycket sömn. Glad att jag knappt drack något igår så jag slipper bakisheten åtminstone!
Härligaste vädret nyss förresten! ÖSREGN och åska, jag rusade ut på gården och hoppade i vattenpölar och dansade runt barfota! Blev dyngsur på två sekunder. Härligt!
Ikväll ska jag bara slappa för det är det enda jag orkar göra. Kanske rita lite. Eller så kanske jag piggnar till lite så jag kan hitta på något!

Nu har jag tröttnat på att vara sjuk, tråkigt när jag vill göra massa saker men jag har noll energi. Jag är så sjukt trött! Men lite saker har jag gjort ändå, träffade Hakke en sväng igår och på kvällen såg jag Väsen i parksnäckan. Annars har jag mest legat i sängen och slappat. Jag var till doktorn idag också, jag har fått sån sjuk rädsla mot sjukhus och läkare! Aldrig tyckt om det men efter nyår har det blivit tusen gånger värre. Grät fan på vägen dit haha, tur att Jonathan följde med som stöd!
Imorgon hoppas jag på att jag vaknar upp och pigg kry för det är så segt att må så här! Antagligen skitdumt att dra ut och festa när jag inte är på topp men skitasamma, får hålla tummarna att det inte blir värre. Nu ska jag fortsätta mitt slappande i soffan, pusshej!

Inte orkat göra något annat idag än att ligga i sängen, vaknade upp igår och kände mig sjuk och jag mår fortfarande inte bättre. Tråkigt att vara sjuk men ganska skönt att bara slappa hela dagen, jag har gjort så mycket (roliga visserligen) saker på senare tid så gör mig inte så mycket att ligga inne några dagar. Bara jag blir frisk till helgen, taggad på att parta! Förresten har jag tagit bort min facebook (lite tillfälligt bara, less) så vill ni något får ni smsa istället!

Så jävla less på diiiig USH

Bra länge sen jag skrev något nu, jag har hunnit med hur mycket som helst sen senast! Bara förra veckan hann jag med att åka traktor (flera gånger till och med, en gång på höskörden, lantistjej som jag är! Och en gång i Möklinta), grilla, basta, bada en massa, fika med Sandra, festa med Sanna, se Jonte dj:a, se en gitarrkonsert, äta ute, glömma nyckeln så jag var tvungen att klättra in igenom balkongen (tuuur att balkongdörren var öppen, annars hade jag inte kommit in på flera dagar), storstädat hela lägenheten (jag tvättade till och med fönstrena!), lagat mat, klippt mig (jag lovar att jag ska sluta ändra på mitt hår hela tiden), gått på stan och myst massor med Jonathan, vi hade ju våran nio månaders dag i helgen! Så det är väl lite vad jag haft för mig senaste tiden, men jag har hunnit med mycket annat kul också. Den här veckan ska jag börja kolla mer på jobb, fixa med mitt plugg och sånna tråkigheter. Men ibland måste man göra sånt också!